Annons
SSF Framtidens Forskningsledare

Sök Framtidens Forskningsledare 9!

Publicerad 12 juni 2024

För nionde gången satsar SSF på flaggskeppsprogrammet Framtidens Forskningsledare (FFL-9).

Sedan starten år 2000 har drygt 150 framgångsrika forskare antagits till programmet. Ytterligare 16 unga forskare ges nu möjligheten. Deltagarna får under en femårsperiod ett bidrag på 15 miljoner kronor vardera och får samtidigt en gedigen ledarskapsutbildning. Ett viktigt syfte med programmet är att stödja forsknings ledaren med uppbyggnaden av sin forskargrupp.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2024 kl. 14.00!
Läs mer på strategiska.se

Sök nu!

Stiftelsen för strategisk forskning

Stiftelsen för strategisk forskning, SSF, finansierar forskning inom naturvetenskap, teknik och medicin med många hundra miljoner kronor om året. SSF är en fri, oberoende aktör inom det offentliga forskningsfinansieringssystemet. Stiftelsen ska främja utvecklingen av starka forskningsmiljöer av högsta internationella klass med betydelse för utvecklingen av Sveriges framtida konkurrenskraft.

www.strategiska.se